Hogyan készüljek fel felvételire?
Hogyan tudnék az alábbi gyakorlatokra felkészülni?
Hajlított karú függés (72másodpercig)
helyből távolugrás (kb 2,5m)
2km futás
60m-es futás. (rövidtáv)
Testépítést sportolok,és tömegnövelési ciklusban vagyok. A felvételin 60kg-ba kell nyomni 25-öt. (ez megy is)
Sajnos a saját testsúlyommal kevésbé bírok, (pl: függeszkedés) ezért szálkásítok.
4,5hónap elég lesz a felkészülésre?
Jelenleg 108kg és 193cm vagyok.
60 kilóba 25 ahoz már kell erő.
Szóval úgy tudnál,hogy csak fehérjét eszel,és este 6 után nem eszel,kéne futnod is futáshoz tekerd be magam alufóliával mert akkor jobban izzadsz és megy le a zsír is.fekve nyomás helyett meg fekvőzz.ennyit tudtam:D
"ekerd be magam alufóliával mert akkor jobban izzadsz és megy le a zsír is"
Nekem celofánt mondtak,de szerintem nem a legjobb,mert nem lélegzik a bőr.
Most lehet,hogy jó 60kg-ba simán belenyomni 25-ször,de relatívan gyenge vagyok. Régen a szertorna nagyon jól ment,gyűrűzni is tudtam,de mostanság már nehezen megy.
kedves első válaszoló! mi az hogy este 6 után nem eszel??miért pont este 6?mi van ha valaki akkor kel fel?mert éjszakásba melózik?
ez az este 6 egy norbi duci tréning szarság.
Kedves Kérdező! ha tömegnövelési ciklusba vagy,hogy szálkásíthatsz?egyszerre ez nem megy?
egyébként zsírtalanítani kell,ha testépítő vagy nyílván van étrended.. a szénhidrátot vedd visza 2 tskg-ra,és a fehérjét told fel 3 gramm /testsúlykilogramm, minden nap AEROB edzés!!! 40 perc legjobb éhgyomorra!szobabicaj,tempós gyaloglás,néha kocogás
"ha tömegnövelési ciklusba vagy,hogy szálkásíthatsz?egyszerre ez nem megy? "
Most végeztem a tömegeléssl,ezért FOGOK szálkásítani.
Egyszerre nem megy.
Rendészeti suliba szeretnél manni? Ha igen írj már privit! Kösz!
U.I: bocsi az Off-ért!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!