Hogyan készüljek fel a szertornára?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,és minden álmom,hogy szertornász legyek.Tudom,lekéstem a versenyzésről,legalábbis gondolom...
De hobbi szinten szeretnék tornászni,Budapesten tudtok valamilyen szakosztályt,ahol ennyi idős kezdőket is bevesznek?
És amúgy mennek az olyan dolgok mint a spárga,kézenállás,erős vagyok,meg vékony is.de még nem vagyok eléggé laza.hogyan készüljek fel rá,hogy jó legyek?
2011. szept. 11. 14:54
1/3 anonim válasza:
Otthon edzeni nincs sok erteleme.... a TF-en vannak (evekkel ezelott meg voltak) ilyen amator edzesek, ott majd megmondjak, hogy mit es hogyan kell edzeni.
3/3 anonim válasza:
A Postásba jöhetsz :) otthon ha nincs sok hely akkor erősíts , nyújts és a híd az sok minden alapja.. ha van helyed akkor bógni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!