Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a leghamarabb...

Hogyan tudnék a leghamarabb lefogyni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok

71kg és kb 174cm magas

Van pocakom és elképesztően zavar!

Nyáron futottam ami hatásos is volt, de abba hagytam mert utáltam.

Az iskolában van konditerem amit használhatunk ha vége az óráinknak. Milyen edzéssel érhetnék el a leghamarabb eredményt?

Tegnap határoztam el, hogy végre lefogyok...

Sok gyümölcsöt eszek, és sok vizet iszom.

Szeretnék izmosodni is, de nem akarok olyan lenni mint egy két ajtós szekrény...

F16

2010. jan. 28. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Melyik végtagod nem olyan fontos??? Vágd le ennél gyorsabbat nem ismerek!!! :D

by.: Jundo

2010. jan. 28. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Ohh, ez még egy tök arányos testfelépítés.

Egy kis has ide-oda. =D

Az első lépést viszont már mindenképpen megtetted, bevallottad magadnak, hogy ez így nem fog tovább menni.

És kell egy kezdőlökés, meg egy két segítő ember, aki bíztat. =)

Először is: A konditermet valóban kéne használnod. Természetesen nem izomtömeg növelés céljából, hanem hogy leadd a felesleges kilókat. Emellett ha néha-néha csinálsz erősítő edzéseket kisebb súlyokkal, sokkal fittebb és kitartóbb leszel. Heti mondjuk 3-4x menj le a terembe, csinálj felüléseket. Sorozatban csináld, 6x25-tel kezdd szerintem. Utána egy kis egykezes súlyzó, esetleg kétkezes. Egy idő után növelheted az "adagod"-at. Emellett otthon nyugodtan csinálhatsz minden este 50-100 fekvőtámaszt, mondjuk 5*10, vagy 5*20 elosztásban.

És a másik fontos dolog: az étkezés.

A chipset, a csokikat, a zsírosabb kajákat felejtsd el mindaddig, amíg a kívánt eredmény meg nem születik.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiörlésű gabonákat, rizst, vagy nemzsíros húsokat. Naponta 3x étkezz, és mindenképp a reggeli legyen a legkiadósabb. Este 6 után már ne egyél semmit.

Pl. egy napi étrend:

Reggeli: 1 joghurt, 1 zsömle, pár szem gyümölcs, egy pohár gyümölcslé, esetleg müzli.

Ebéd: rizs+zöldségek+csirkemell

Vacsora: pár szem gyümölcs, zöldésg, meg egy pohár joghurt.

Ha mindent, amit leírtam (testedzés,étkezés) rendesen csinálsz, 1 hónapon, de akár már 1-2 héten belül is érezni fogod a hatását. =)

Remélem segítettem.

16/F/(Birkózó.=D)

2010. jan. 28. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Még egy kiegészítés: Ha kérdésed van, vagy szeretnél valamilyen edzéstervet, írj nyugodtan. =)
2010. jan. 28. 17:40
 4/6 anonim válasza:
Nézz utána a GI-diétának, hatásos, és egészséges. Mozogj sokat, kardiózz.
2010. jan. 28. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

pl a gyümölcsöt a gyümölcscukor miatt el kéne felejteni,semmilyen cukrot ne egyél,kenyeret iktasd ki,csak szárnyas húsokat egyél,mellé köretnek rízst,vagy főttkrumplit

de itt minden le van írva,olvasdd át alaposan,ez vaklóban meghozza az eredményt:

[link]

2010. jan. 29. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:

17:37 Köszönöm:)

És a többieknek is

2010. jan. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!