25-28 nap alatt -5 kilo +fenek, combformalas?
Egyszerre nem tudsz fogyni és izmosodni. Izmosodáshoz (formálódás) kalória plusz kell, zsírleadáshoz pedig kalória mínuszos szálkásító diéta!
Helyi zsírégetés meg nincs! Nem tudod szabályozni a zsírleadás helyét, semmilyen gyakorlattal sem! Mindenkinél genetikailag előre meghatározott, hogy ki, honnan , milyen ütemben tud fogyni.
Google: alapismeretek.
Igen hallottam mar ezt az ezerszer hallatott szoveget, de azt is irtam hogy akkor bizonyos etreszekre viszot lehet dolgozni, nyilvan ha labra csinalok gyakorlatokat nem a hatam fog noni.. ez egy hulye pelda.. csak az en esetemben azt ettem eszre, hogy 2 evig spinningeltem eleinte heti 2x aztan heti 1x(sajnos megdragult, de igy is hatekony volt) es nekem vekony combokat, combizmot is megmozgatta igy szep formas,feszes lett es a seggem is kerekedett tole es ha mar a combom vekonyabb lett akkor gondolom fogyott is vmennyi belole erre lennek kivancsi akkor...
Meg konkret valaszra afent emlitett kerdesemre
Konkrét választ adtam- szálkásító diéta kell.
Azt meg nem írtam, hogy helyileg nem lehet izmosodni,hanem azt, hogy helyi zsiregetes nincs! Nem ugyanaz! Én nem kötekedni akartam, honlapot is mutattam.
Ok, nem gond. :-)
A legjobb az lenne, ha elolvasnád a sárga kapszula című könyvet, és mindent megértesz.
Linkelni nem szabad, tehát googleba: sárga kapszula pdf.
Szálkásító diéta: napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!