10 kg-ot le tudok adni 2 hónap alatt így?
66 kg vagyok és 56 kg-ra le szeretnék fogyni karácsonyig. Ha nem sikerül, akkor sem fogok széttörni, ez csak afféle célkitűzés, mert ha azt mondanám hogy fél év kéne a 10 kg leadásához, akkor nem lennék elég motivált. Mit gondoltok, 2 hónap elég a 10 kg-hoz? Figyelnék az étkezésemre, keveset ennék és csak olyat, ami a "nagy könyvben" meg van írva. :D Mellette persze mozognék, sportolnék. Aerob edzés (kerékpározás, gyors séta) mondjuk kétnaponta lenne (kb 1 órányi), amellett guggolásokat, kitöréseket és felüléseket csinálnék - bár ezek gondolom nem fogyasztanak. Vagy ez így kevés?
Egyébként 165 cm vagyok és az utóbbi egy évben szedtem fel ezt a 10 kg-ot (főleg a hasamon,fenekemen és combomon látszik), amit most le akarok adni.
21/L
"Meg lehet csinálni, heti 1,5 kg kb."
Nem azt írtuk, hogy nem lehet megcsinálni, hanem azt, hogy nincs értelme a gyors fogyásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!