Milyen módszereket tudtok ajánlani fenék és comb izmosítására?
A lábizmokat nemigen tudod a térd kihagyásával edzeni, de félguggolásokkal próbálkozhatsz. A farizmot meg tudod dolgoztatni fekve csípőemeléssel, vagy lábemeléssel térdállásban. Vannak termekben jó farizom edző gépek is. Vagy az is egy kiváló gyakorlat, 1:10-nél:
Juj, nem szeretem az ilyen kozonseges embereket, mint a videoban szereplo holgyemeny.
Mindegy, a mondanivalomnak ehhez semmi koze. Annyit szerettem volna meg hozzatenni, hogy konditerembe egy ideig biztosan nem fogok eljutni, mert egyreszt kulfoldon elek, es meg nem beszelem az itteni nyelvet, masreszt amig nyelvtanfolyamra jarok, addig nem fer bele semmilyen penzes sport a keretbe, mert a tanulmanyaim nagyon koltsegesek. A tanacsodat nagyon koszonom, amig nincs jobb lehetosegem, bevezetem az otthon elvegezheto gyakorlatokat a mindennapjaimba.: )
Azert is irtam az elozo kommentemben, hogy a velemenyem nem relevans, csak amikor megnyitottam a linket megmondom oszinten elsore lesokkolt, mert masra szamitottam.
A segitsegedert pedig halas vagyok.: )
Igen, tudom, hogy segitsegnek szantad, ami nagyon kedves toled.: )
Utolso: koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!