Mi a leghatékonyabb gyakorlat combra és fenékre?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.
Tudom hogy nincs helyi zsírégetés stb. csak nyilván diéta mellett szeretnék formásodni és nálam ez a terület egy katasztrófa.
Köszi előre is a válaszokat. :)
2014. szept. 21. 12:48
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ha ez számít 16 éves. 158cm 58kg. Ezért is szeretnék formásodni, mert egy leheletnyivel hátha hosszabbnak tűnnének a lábaim.
Segítene valaki, légyszíves?
2014. szept. 21. 14:44
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Még mindig a súlyzós guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás.
Formásodás= izomnövelés. Ehhez kalória pluszos étrend kell.
De ha te fogyásra gondoltál, akkor ahhoz meg kalória mínuszos diéta kell. Egyszerre nem megy. ÉS igen, nincs helyi fogyás, nem tudod gyakorlatokkal sem irányítani a zsírleadás helyét!
4/5 Galaxis. válasza:
A zsírleadás helyét valóban nem lehet szabályozni. De az izmosodás és formálást már igen. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ha fogyózol is nyugodtan csinálhatod a súlyzós edzést kardióval együtt. Persze ésszerű határokon belül!
5/5 anonim válasza:
Én nem írtam, hogy izmosodni nem lehet irányítottan. ÉS
természetesen zsírleadásnál is fontos az erősítő edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!