21/26 anonim válasza:
Aldiba kapható isteni Holland Gouda sajt.
22/26 anonim válasza:
Mert a külföldi cégek olyan árút hoznak ide amit saját hazájukban nem tudnak eladni. Vásárolj a piacon hazai sajtot, az biztos hogy tejből készült.
23/26 A kérdező kommentje:
életem során azt hiszem minden trappistával meg voltam eddig elégedve, csak ez a "value" ilyen ehetetlen (és mint írtam olyan árban van mint a többi sajt).
2014. okt. 23. 17:54
24/26 anonim válasza:
Hogyha jobban mehnézed a csomagolást, akkor talán rá van írva, hogy sajt jellegű élelmiszerkészítmény.
25/26 Dj Hardwell válasza:
De lehet, hogy nem a valós összetevőket írják le.
26/26 anonim válasza:
Ezen mit lehet csodálkozni.A magyarok mindenből a rosszat szeretik, kezdve a hazudozó-hatalomvágyó orbántól a külföldön eladhatatlan termékekig. Így amit ott nem tudnak eladni, a multik ide hozzák !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!