Harcművésznek/küzdősportolonak érdemes fehérjét vennie?
Hülye vagy te fiam, nem küzdősportoló :)
Étrend minden sportban szükséges a maximumhoz.
Fehérjénél mondd már el, hogy mi fújna fel? A fehérje? Ami minden élő szervezetben megtalálható?
Inkább ülj be az iskolapadba, és ne lógd el az órákat.
"Sokan mondják nekem hogy az ilyen fehérjék csak felfújnak."
Akkor velük inkább filmekről vagy politikáról beszélgess, mert ehhez a témához láthatóan nem értenek. :)
Ami felfúj az a pumpa. Vagy a bab :)
" Étrendre pedig nincs pénzem"
Akkor ehezel?
Pedig érdemes lenne. Nem bunkóságból mondtam, amit mondtam, csupán rávilágítottam, hogy attól még, hogy sportolsz, nem kell az agyadat leépíteni. Sőt, ha igazán jó akarsz lenni, akkor elengedhetetlen a biológiai ismeret. Ez nélkül is lehet valaki jó sportoló, de nem a legjobb.
Szóval vagy van egy edződ, aki felkészült mindenből, vagy te magad tanulod meg ezeket. De az én véleményem szerinte Magyarországon elég kevés ilyen edző létezik, tehát marad a második megoldás.
Amúgy meg ilyen kijelentéseket, hogy keményre edzem magam, csak egy iq fighter mondhat :)
Idővel mindenki összeesik, nincs olyan, hogy valaki a végtelenségig hajtja magát, de ez is a szellemi tudásod tükrözi.
Nem kötöttem beléd, az igazságot mondtam el, és a kérdésre is válaszoltam, tehát te kötöttél belém, mert sértette személyed az igazság.
Vicces gyerek vagy te, csak nevetni lehet rajtad, semmi közöd az edzésekhez, mert ha versenyszerűen sportolnál, akkor nem tennél fel ilyen evidens kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!