Triatlonozni szeretnék, de gyenge vagyok mint a harmat, milyen otthoni erősítést ajánlanátok alapozáshoz? Gép v edzés, bármilyen ötlet jöhet?!
Alapnak ajánlanám a kerékpározást, én ha módom volt rá mindig bicajjal mentem, nem busszal és nem kocsival. Fokozatosan lehetne terhelni magad, ugyanazt a távot rövidebb idő alatt pl.
Aztán jöhetne a futás, amihez nagy kitartás kell. Fokozatosságra nagyon ügyelni kell, különben elmegy az ember kedve. Én 10 perccel kezdtem, mára 2 órát is tudok futni.
Ezek majdhogynem ingyen végezhető sportok. Az úszást már nehezebb lehet megoldani. Nálam az vált be hogy mindig egy kicsit emeltem a szintet, és így élvezhető maradt a sport és fejlődni is lehet.
Csak laikus vagyok, nem használtam sose súlyzókat vagy gépet, csak amit leírtam. De így is nagy teljesítményt lehet kihozni. Most hogy jön a hideg nehezebb elkezdeni ezeket, de sok sikert.
ahogy írja az első,fontos a fokozatosság.
a táplálozás sem elhanyagolandó tényező.
esetleg keress egy amatőr klubbot,a profik drágák,és ha nem akasz igazán nagy eredményeket akkor nem érdemes rájuk áldozni a pénzt.mert nem tudnak annyival többet adni.
A klasszik edzések nem jók mert azok 1sportra koncentrálnak te viszont 3at üzöl,erre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!