Miért nem találok edzőpartnert? Talán, mert dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
Budapesten belül szeretnék találni olyan embereket, akikkel tudnék együtt futni vagy edzőterembe járni, de mikor írom, hogy 20 kg felesleg van rajtam, egyből visszamondják2014. okt. 8. 15:37
1/1 anonim válasza:
szerintem azért,mert te igazából edzőt,támogatót keresel,nem egyenlő edzőpartnert.
edzőpartnert rendszeresen sportoló,közel azonos képességű emberek keresnek.
rólad meg 20 kiló felesleggel egyből lejön,hogy edzetlen és valószínűleg hozzá nem értő,kezdő vagy,vagyis nincsen mit tanulni tőled és kihívást sem jelentesz valószínűleg.
az edzőtárs első számú szerepe meg a rivalizálás az,hogy le kell győzni edzésről edzésre,kihívást jelent,ez (is) tartja fent a motivációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!