Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Térdkímélő edzés dvdn (? )

Térdkímélő edzés dvdn (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valaki tudna esetleg olyan dvd-t ajánlani edzéshez (fogyáshoz elsősorban) amin nem szerepelnek

olyan gyakorlatok mint pl. guggolás vagy kitörés...a térdeim nem a legjobbak, így ezeket a gyakorlatokat nem szeretném végezni. (Edzőterem, személyi edző nem megoldás sajna, mert Ausztriában vagyok és nem igazán szeretnék ilyenekre horribilis árakat kifizetni:))

Köszi előre is!

2014. okt. 8. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogyashoz egy normalis dieta kell elsosorban.

A videokat felejtsd el.

Ha rossz a terded,ússz.

2014. okt. 8. 12:21
 2/3 anonim válasza:

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem mozognak, de a kaját megvonják maguktól. Mármint nem csak az egészségtelent. Mozogj amit csak tudsz, fuss, ússz, biciklizz, görkorizz, és egyél rendesen. Egy nap 5x de mindig abba az időpontba. Reggelizz is, baromi sokat segít. Én nem akartam elhinni ezeket, mert mindig úgy voltam vele, hogy butaság...aztán nyáron a táborba (nem fogyókúrás tábor) minden nap ugyanakkor ettünk...és addig ettem, amíg azt nem éreztem, hogy elég. Rengeteg vizet megittam, és minden nap mozogtunk. Azóta minden nap alap a 1,5 liter folyadék. Előtte volt hogy fél litert ittam csak egy nap. Egyébként nekem is problémás a térdem, konkrétan majdnem megműtötték, mert folyton kiugrált.

Lényegében: mozgás, megfelelő táplálkozás, folyadék.

2014. okt. 9. 00:20
 3/3 anonim válasza:

2-es vagyok

Még annyi, hogy ne cukros vackokat igyál...Egész héten a max cukros amit ittunk az a tea volt, egyébként végig víz. És miután hazaértem, és elpunnyadtam, jöttek újra a rostos bolti innivalók, amiknek semmi közük a gyümölcshöz, és az az egy hét alatt leadott 5 kiló visszajött...

2014. okt. 9. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!