Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves lennék és ma ettem...

14 éves lennék és ma ettem 2korpás kifli,1virslit, Utana par oraval egy langost es kesobb egy kis müzlit! És 1órat tornaztam meg futottam, ettől lemozogtam vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 21:02
 1/7 anonim válasza:
Ez még testmozgás nélkül is édeskevés étel, mozgással meg még kevesebb. Egyél normálisan, mert beteg leszel!
2014. szept. 27. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nemtudok minden falatot megbanok amit leirtam hogy ma ettem aztis megbantam és úgy vagyok vele hogy teljesen elhizok tőle hiába mozogtam le:(
2014. szept. 27. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, mennyit mozogsz, ha egyoldalúan táplálkozol, az egészségtelen... Szinte csak szénhidrátot eszel, azt is csak keményítőből, milyen étrend ez?
2014. szept. 27. 21:43
 4/7 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menned, ha megbánod az evést, mert az agyaddal van a gond.
2014. szept. 27. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából nincs diétás étrendem mert a szüleim nem engedik és nem szeretném hogy megtudjak hogy nemtudom eldogsdni alakomz

alakom. És a Sió gyümölcsital hizlal?

2014. szept. 27. 21:51
 6/7 anonim válasza:

A Sió tele van cukorral, igyál vizet, egyél normális gyümölcsöt, zöldséget, vigyél be fehérjét, mert akkor lesz izmod.

A fent leírtakhoz képest én háromszor annyit eszem, naponta 20 percet tornázom és így is vékony vagyok.

Mondom, hogy menj orvoshoz!

2014. szept. 27. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy borzasztó sz*r etrend. Egy rakat szenhidrat,de semmi tapanyag. Ettől az izmaid fogod elveszteni,nem a hájad és borzasztó formatlan leszel.

Kerd meg a szuleidet hogy hust,tojast,turot,zoldseget,gyumolcsot ehess.

Azzal csak nem lesz bajuk.

2014. szept. 28. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!