Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak ha a péniszem...

Mit csináljak ha a péniszem lefelé hajlik ( mint 1 kifli ) meg ha húzom hátra akkor csak a feléig tudom húzni?

Figyelt kérdés
segít,setek
2014. máj. 26. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit.Majd kialakul magától.Deha nem abból sem lesz semmi hátrányod :D

Hátrahúzni meg nem is kell a pénisz feléig az elég bizarr lenne.Elég csak a makk aljáig

2014. máj. 26. 17:03
 2/4 Vree ***** válasza:

"Lefelé hajlik"

ezt nem értem. Úgy érted, hogy nincs folyamatos erekciód?

Az mitől baj?

"feléig tudom húzni"

Minek a feléig?

Ha úgy gondolod hogy nem működik rendesen, mutasd meg orvosnak. Ő majd kiokosít, hogy nincs semmi baj/segít, ha valódi rendellenességre bukkansz.

2014. máj. 26. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan farkak amik lefele hajlanak és így merevek, nincs ezzel semmi gáz. Még izgatóbb is lehet, ha lefelé hajlik :D
2014. máj. 27. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A lefelé hajlás nem jelent feltétlenül bajt,sokaknak kicsit lefelé áll ha merev.

Viszony ha mereven a fitymát csak a makk feléit tudod húzni,tehát nem tudod a makk mögé húzni az lehet hogy fityma szükület.

Ha tornáztatod a fitymád tehát meleg vízben mint ha mazsutbálnál húzogatod a fitymád és akkor is csinálod amikor merven akkor lehet tud segíteni és hetek,vagy egy hónap alatt már hátrébb tudod majd a fitymát húzni.

De ha nemsegít és a fitymádat nem tudod hátébb húzni akkor beutaló nélkül menj el urologushoz,a helyi kóházba nézd meg mikor rendel és nézesd meg.

De ne dönts gyorsan a beavatkozást illetően,hanem gondold majd alaposan át.

Lényeg a makk mögé kell tudnia fitymát húzni!!!

2014. máj. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!