Zowie kérdése:
Csütörtökön edzettem combra, fenékre és azóta eléggé fáj, ma már kicsit jobb lehet már rá edzeni vagy még pihentetni kell? (lent van még)
Figyelt kérdés
A másik kérdésem, hogy vettem Burn fx-et és abból meg lehet inni 2-t naponta? Úgy gondoltam, hogy 1et hajnalba 4-fél 5 fele, mikor megyek le a kutyával, a másikat meg 1óra körül meló után edzés előtt.2014. szept. 27. 08:59
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Ha még mindig erős izomláz van, akkor hagyd regenerálódni. Burn fx mehet kettő, nem sok koffein van benne. Ez az az összetevő ami miatt esetleg nem mehetne, de mivel alig van benne, nem gond a kettő adag.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi:)
2014. szept. 27. 09:06
3/3 anonim válasza:
Várd meg míg teljesen elmúlik az izomláz, valószínűleg a hétvégén már nem fogsz ráedzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!