Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » ízületi panaszok, csuklófájdal...

ízületi panaszok, csuklófájdalom, kattogó térd és váll. Mitől lehet és mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

A térdemmel voltam ortopédián, és porckopásom van. Az utóbbi időben kegyetlenül fáj a bal csuklóm, minden ok és előjel nélkül, ha a singcsontom felé próbálom mozgatni. A vállam (és a könyököm) is nemrég kezdett el ropogni-kattogni, ami fekvőtámasz közben elég hallható, és a sportban is nehezíti a fejlődésemet. Arra is rájöttem, hogy a kiforduló/kiugró csípőcsontom sem valami normális, ha jó szögben döntöm meg a csípőm, kiugrik oldalra az a csont, és elég furcsa, mert nem fáj, nem kellemetlen.

Mindemellett nagyon sok ízületemet ki tudom ropogtatni, mint lábujjak, boka, térd, ujjak, gerinc csigolyák, nyak, váll. Bár ezek legtöbbje már egy ideje ropog magától. Lehet hogy ebben a korban ez amolyan "alkati adottság?" Egyébként pole-fitness-ezek, ami elég megterhelő az összes ízületemre nézve.

2014. szept. 23. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

valószínűleg nincsen meg a kellő ízületi kenés.

szerezz be egy ízületvédőt és amíg nem szűnnek a panaszok addig használd emelt dózisban,aztán alacsonyban 1 évig folyamatosan.

a folyadék beviteledet is rakd rendbe 20 kilónként minimum 1 liter.

ha ízületi gyulladásod is van folyamatosan nem csak kattogás,akkor gluténérzékenységre is vizsgáltasd ki magad a fentiek mellett.

2014. szept. 23. 21:23
 2/2 A kérdező kommentje:
gluténérzékenyséég? honnan tudom h izületi gyulladásom van?
2014. szept. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!