A növést lehet befolyásolni sporttal?
Figyelt kérdés
Nem értem miért szekálnak, mert 15/L létemre 157 cm vagyok. Ezért, meg azért, hogy a kezem kicsi ( rövid ujjak) és a lábam, de most mit csináljak ?? Ráadásul pont egy fiú mondta ezt ( ja és NEM AZÉRT mert tetszenék neki ), aki gyúr és 1,80 cm és bazi nagy keze van. Nem mondom, az én szemszögemből is a nagyobb illetve hosszabb testrészek vonzóbbak, de most mit tehetek ? :-)2010. jan. 19. 20:53
1/5 anonim válasza:
Szia
Szerintem sportal nem lehet ezt befolyásolni.
Amúgy sok pasinak tetszik, ha egy nő kicsi :) Ne aggodj, ha idősebb leszel, tapadni fognak rád a srácok, és senki nem fog csesztetni. Ezen túl kell esned. A korosztályod ilyen. Szeretnek a más háza táján sepregetni, ahelyett, hogy magával törődne.
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszadóval. Így is nagyon sok pasinak tetszeni fogsz. Ha valamin változtatni akarsz, akkor azt javaslom, hogy állj neki aerobicnak, vagy bármilyen olyan sportnak, ami formásít, feszesít minden fontos területen, és mint alacsonyabb, de szexi, formás lányra alaposan gerjedni fognak nagyon sokan. Hidd el! Ha meg most piszkálnak, azt értsd az eszükhöz!
3/5 anonim válasza:
Én is 15/L vagyok és szintén 157 cm!=)
4/5 anonim válasza:
Azért szekálnak,mert ott belül a fejükben valami kisebb mint a tiéd:))
gondold el AZ milyen bosszantó lehet! :))
Gyúr és gyúr - nem lesz nagyobb - megint gyúr - megint nem nagyobb... :))
Amúgy meg a a 157 cm magasság kimondottan vonzó is tud lenni, amit ugye egy nagyobb ember nem tud elérni, mert mire összemegy valamennyit, addigra nyugdíjas lesz, addigra meg már mindegy.
5/5 anonim válasza:
novekedés hormonnal lehet befolyásolni, amúgy nekem a pici csajok tetszenek :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!