A tánctól fogok fogyni?
Figyelt kérdés
Ha minden nap táncolok és figyelek az étkezésre, akkor az mennyi idő után fog látszani? Táncoláson azt értem, hogy én magam találom ki a koreográfiát és napi kb.fél óra. Egszer fél órán keresztül úgy táncoltam, hogy rendesen megizzadtam. :D Ha így csinálom minden nap az hatásos lehet? Mi a véleményetek erről?2014. szept. 14. 18:16
1/3 anonim válasza:
Ha kalóriadeficitbe kerülsz-többet használsz mint beviszel-akkor igen.
De ehhez normalis etkezes es sport kene.
Az hogy odafigyelsz meg lötyögsz kicsit nem feltetlenul elég.
2/3 anonim válasza:
Ha élvezed a táncot, csináld, de fogyni nem igazán fogsz. A fél óra szinte minden sportban édeskevés, és egészen más otthon eltáncolgatni a szobádban, mint egy komoly egyesület csapatában gyakorolni. Kiemelem, hogy "komoly". És mégha ugyanolyan színvonalú és időtartamú lenne az az edzés, amit otthon csinálsz, ajánlom, hogy nézz videókat. Nagyon sok elképesztően profi, de kövér táncos van. De azért ha tényleg irtóra kemény, amit csinálsz, meg fog látszani néhány éven belül. Ha csak 2-3 kilót akarsz leadni nem rossz ez sem, de erősíts mellette, ez nagyon fontos.
3/3 anonim válasza:
az izzadás nem jelent semmit.én heti 5x szétizzadom magam edzésen, de nem fogyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!