Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A powerball ketyegni kezdett....

A powerball ketyegni kezdett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz, akkor lesett, de nem én dobtam el, hanem valaki más. Még használható, de ketyeg egy picit. Állítólag ha ketyeg, akkor nem tesz jót az ízületeknek. Mennyire baj az, ha ketyeg? Javítható valahogyan?

2014. szept. 12. 01:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, miért tesz rosszat az ízületeknek, ha ketyeg. Megjavítani nem hiszem hogy lehet. Pár ezer forintos műanyag vacak, amit nagyon pepecselős lenne szétszedni és csak kevés esetben lehetne megjavítani ha letört belőle egy darab, úgyhogy nem hiszem hogy bárki is vállalna ilyesmit.
2014. szept. 12. 04:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Ugyanazért tesz rosszat az ízületeknek, mint amiért minden ami rezeg, például a légkalapács és a hasonló kézzel tartott gépek.

Powerball-ból 7 és 10 ezer között van a legolcsóbb, de több 10ezres is van. Erre én nem mondanám, hogy olcsó. Ezért érdekel a javítás.

2014. szept. 12. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért a légkalapácsot és a powerballt ne vedd egy kalap alá :) A bicikli kormány is ráz ha macskakövön mész, mégsem lesz tőle semmi bajod. Nyilván nem használod 7-8 órát naponta, szerintem semmi bajod nem lesz tőle(persze nem vagyok orvos).

Persze, 6-10 rugó nem kevés, de olyan világot élünk hogy nem nagyon javítanak már semmit. Cipőt vagy telefont is ma már inkább eldobják mert költségesebb javítani mint újat szerezni.

2014. szept. 12. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze a légkalapács sem egy használat után teszi tönkre a kezet.

Macskakövön meg nem szoktam biciklizni.

De tény, hogy ma már semmit sem javítanak.

2014. szept. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!