A Powerball mennyire alkalmas csuklóízület megerősítésére?
Figyelt kérdés
A jobb csuklóm gyenge és ha megerőltetem, akkor fáj. Hozzáteszem, hogy már több éve sportolok.
Azt írták, hogy ízületek megerősítésére is alkalmas. Valaki próbálta már ilyen célokra? Mennyire jött be?
Gondoltam rá, hogy megkérdem majd ortopédustól is ezt, de ki tudja, hogy ismeri-e.
Akinek van tapasztalata, írjon légyszíves! :)
2014. jan. 20. 20:15
1/3 anonim válasza:
és bemelegítésre használom.
csukló erősítésre ami nekem használt azok a statikus támasztó tartások.
pl a deszka póz.
2/3 anonim válasza:
Én a csukló operációm után kezdtem el használni és minden szempontból bevált! A szalagjaim, a csontok, az izületi tok, mindenem szétment ez sokat segített a rehabon. Csak ajánlani tudom.
3/3 anonim válasza:
Szkanderozóknak csukló és alkar erősítésére jó?
Persze edzek rendesen csuklóbehúzással, csuklófelhúzással, pecázással, farmer walkinggal, meg persze rendes szkanderral csuklóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!