Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti is szoktatok ilyen kérdések...

Ti is szoktatok ilyen kérdéseket kapni?!

Figyelt kérdés

Ha igen, ti hogy kezelitek a sokadik utan? Engem már eléggé idegesít..

Szóval, edzek rendesen (kondizok, és egyesületben evezek) szedek vitaminokat, odafigyelek, hogy kaját eszem (csirke, pulyka, halak, rizs, rizsteszta, zöldségek, túró, tojás mindenféle kivitelben), mellette iszok fehérjét...

És ilyen kérdéseket kapok osztálytársaktól, edzőtársaktól:

-Mit eszel?

-Miért ezt eszed?

-Mit iszol?

-Mi ez?

-Miért iszod?

-Miért eszel ennyiszer?

-Mit szedsz?

-Legális ez?

Ja, és az egyik "kedvencem" az egyik nagyon hozzáértő ismerősöm mondta:

-Ha igy eszel és edzel, el fogsz hízni, mert az izom nehezebb a zsírnál...

2014. szept. 10. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajna nem, pedig lehetne velük trollkodni, csak kreativitás kérdése.
2014. szept. 10. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Régebben én is tömegeltem és jöttek folyton a kérdések, hogy én miért nem rendelek pizzát, na meg, hogy pl. minek edzek alsóhátra. Mivel az életviteled minden szempontból eltér az átlagtól ez mindig is így lesz, hogy jönni fognak a kérdésekkel meg előhozakodnak az alap tévhitekkel/sztereotípiákkal.
2014. szept. 10. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:

egy éve rúdtáncolok, és kondizok mellette. szerinted én milyen kérdéseket és megjegyzéseket kapok? :D kezdve attól a halál unalmas szövegtől h a pasik legtöbbje tudna nekem "rudat" adni... persze, erre visszaszólok h 50mm vastag és 2.60 legyen a belmagassága :D

17L

2014. szept. 10. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nem mert tudják,hogy evés közben úgysem válaszolok senkinek,ezért nem zavarják meg az evésem.
2014. szept. 10. 17:55
 5/7 aikiboxer ***** válasza:
Leginkább ebéd közben, mivel én harcos étrenden élek és csak salátát ebédelek.
2014. szept. 10. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Ment a zöld pacsi mindenkinek!

2014. szept. 11. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag értelmes a környezetem,munkatársaim ez ügyben és inkább irigykedve nézik,hogy én tudok húst enni minden kajálásban,vitaminokat szedni.Ők meg a 2-3 gyerekük mellett örülnek ha van annyi pénzük,hogy egynek pár zsemlét délben.Ha tehetnék ők is ennének úgy ahogyan én.
2014. szept. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!