A helyben futás megmozgat ugyanannyi izmot mint a normális futás?
Nagyon feszélyez a szabadban történő futás (konditerembe meg a bérlet drága hogy gépen tudjak futni, peidg furcsa módon az nem zavar)
ezért érdeklődnék ezzel kapcsolatban.
mielőtt jönne a lusta vagy azért nem mozdulsz ki komment: nálunk rengeteg a kötekedőféle kisebbség, illetve a direkt nekimegyek, vagy végig csúfolom kategóriás ember.
S sok nálunk a támadás, nem szeretném ha bármi bajom esne.:/
Sajnálom, hogy nincs rá "lehetőséged". De közel sem egyen értékű a kettő, meg sem közelíti. Sőt még a futópados futás sem ugyanaz.
Futni nem is tudsz, de azért tudsz otthon edzeni. A helyben futás csak bohóckodás volna. Inkább ugráló kötelezz, persze az más, de kérdés, hogy mi célból futnál?
nyáron leadtam pár kilót azzal, hogy horgásztam pár napot és mindig volt kapás. az én stílusom meg olyan, hogy legugolok a bot mellé, és úgy rántom be a halnak, hogy közben felpattanok. ez meg ösztönzött, hogy akkor kicsit alakítsak a combomon, fenekemen.
nem érzem úgy, hogy rosszul nézek ki, de csak jobb az ember közérzete is, ha kicsit mozog és emellett csinosodik is :)
166 cm/62 kg homokórás-darázsderekas alkattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!