Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit költenétek max. Egy...

Mennyit költenétek max. Egy hónapban mozgásra?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy havonta mennyit áldoznátok/áldoztok a mozgásra. (például kondibérlet, sport eszközök, sport ruha...)
2014. szept. 6. 12:37
 1/2 anonim válasza:
Sportruhákat egyszer kell megvenni,szóval abból nagyon jót kell venni és a többször akár nem is kell. Nem kell mindig kondibérletet venni ha e tudsz menni futni is. Sporteszközből is ekég akar egyszer megvenni:)) kondizni én azt ajanlom nem kell sokat menni mert az már az egészségnek sem jó.
2014. szept. 6. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Több dologtól is függ ez.Mert ha veszünk engem,edzem 20 éve minden tudással és eszközzel rendelkezem ahhoz,hogy útmutatás nélkül is boldoguljak,ezért nekem az edzés nem kerül egy forintba sem.Fegyencedzés,kettlebell,szobabringa,kocogás,ugrálókötél,súlyzós edzés,street workout.Ezek vegyítéséből áll az edzésem heti 5-6 alkalommal 1-2 órás edzések formájában.
2014. szept. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!