Mit tegyek, ha a tesitanár rám száll?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta kosarazom de tavaly az én korosztályomban nem rendeztek mérkőzéseket, azért eljártunk a barátaimmal az edzésekre, de az edző nem nagyon törődött velünk. Gondoltuk, hogy akkor mi itt úgy se tudunk mit kezdeni szóval abbahagytuk. Az edző (aki a testnevelés tanárom is)miután rájött, hogy mi már nem fogunk járni az edzésekre elkezdett nekünk beszólogatni. Mindent próbáltam úgy csinálni,hogy megfelelő legyen neki, de ha egy apró hibát is vétettem rögtön a kosárra fogta..hogy a kosár miatt nem megy.Ettől el is ment a kedvem,hogy még egyszer kosarazzak..Mivel a suliban a kosárlabdán kívül nincs más sport lehetőség megpróbáltam mással helyettesíteni, futás, kardió stb. Mit tehetnék,hogy végre leszálljon rólam?2014. szept. 3. 17:02
1/4 anonim válasza:
oda mész és megkérdezed,hogy van e valami problémája veled ha azt mondja nincs megmondod neki, hogy akkor kérem ne flegmázzon már velem mert rettentően irritál.
3/4 anonim válasza:
Ez még enyhe, az én tanárom rendszeresen hasonb*szta a tanítványait és utáltuk, a városunk 50 KM-es körzetében ismerték, hogy "Ja ez az idegbeteg tanár". Aztán egy kicsit beleolvasgattam a suli szabályzatba kérdezgettem rendőr haveromtól ezt-azt és rájöttem: Ha önvédelemből pofánvágom, nem vagyok hibás. A te helyzetedben azt javasolnám, hogy állj elé és kérdezd meg: Elnézést tanárúr, tisztelettel megkérdezném van-e problémája velem? Amennyiben pedig nincs kérem ne részesítsen negatív megkülönböztetésben, ugyan is jogom a méltósággal tanulni, sportolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Mindenképpen megpróbálom. :) És köszönöm a többieknek is!!
2014. szept. 5. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!