Sportolok, es meg sem fogyok? Miert?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3 honapja kezdtem igazan sportolni heti 4-5 alkalommal uszom,ha nem uszok akor is minden nap vagy futok vagy biciklkizek esetleg sizek.Egy ideig nagyon jol fogytak a kilok de most megalt,nem tudok tovabb fogyni,talan nem eszek rendesen,eszek a suliban delben ebedelek majd 2 3 ora edzes utan megint eszek este ,miert nem tudok tovabb fogyni??segitsetek kerlek2010. jan. 16. 22:25
1/6 anonim válasza:
Azt azért ne feledd el hogy az izom nehezebb mint a háj...
Az a különbség hogy úgy akarsz fogyni hogy jobban nézzél ki vagyhogy elmondhasd hogy togytál?:D:D
Valamint leírhatnád a korodat és a magasságodat és a súlyod valamint hogy fiú vagy-e vagy lány :D:D
Sok válaszolónak segítene :O
2/6 A kérdező kommentje:
Inkabb azt szeretnem h laccon is h fogytam,de a tejesitmenyei is javuljanak. 17/L/ 170 cm es 89 kg(sajnos:()
2010. jan. 17. 07:54
3/6 anonim válasza:
azért ne fogysz mert aerob edzés helyett átestél a kardió edzés fokozatába.(aerob edzés:alacsony intenzitású, viszont hosszú ideig tartó mozgásforma (pl: minden nap sétálsz 1-1,5 órát erőltetett tempóban, de vigyázz ne fuss) kardió edzés:amikor már az izmok komoly munkát végeznek:pl futáskor.ez nem jó zsírégető gyakorlat.és azért kezdtél el fogyni az elején mert mostanra már hozzászokott a tested a terheléshez. magyarán ha nem növeled a távot egy idő után full leállsz a zsírégetéssel.Tehát amit javasolok az hogy reggeli előtt (vagy lefekvés előtt) menj el gyalogolni 1-1,5 órát.arra figyelj hogy egyenletes tempóba haladj tehát ne kelljen megállnod mert akkor szart sem ér az egész. (erdő kifejezetten jó sétálós célra, viszont városba semmiképp se menj mert meg állnod a jelzőlámpáknál, stb) Sok szerencsét!
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitsegedet,a setalas melett fojtathatom az uszast biciklizest szaladast is?Nem szeretnem abba hagyni mert ha elobb azon dolgoozm hogy le foggyak az hoszu ido es akor mar keso lesz ujra kezdeni komolyabban a sportot.
2010. jan. 17. 10:25
5/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan folytathatod, emellett én ajánlom neked a kondi termet is. Keress egy jobban felszereltet, ne csak férfiak számára használható eszközök legyenek benne. Nem tudom felétek hogy működik, nálunk a recepciós nagyon készséges szokott lenni, mindenki, aki odakerül elmondhatja hogy ő most fogyni szeretne, erősíteni, fitten tartani magát, esetleg csak úgy szórakozni jött, lényeg a lényeg előbbieknek előre összeállított edzéstervet ad, vagy éppen odavezeti az egyik géphez őket és azt mondja 20 perc múlva ha végzett ezzel, menjen hozzá, és adja a következő feladatot... Szerintem ebből a szempontból nagyon jó, sokszor azt is megkérdezi honnan szeretnél fogyni, nem is drága, heti 1-2 alkalommal én beszorítanám a mostani programodba. Igazán nem árt, a futógép csodáiról nem is beszélve. Esetleg egy barátnődet is elhívhatnád, így nevethettek egymáson, és magatokon is, sokkal gyorsabban és kellemesebben telik az idő.
6/6 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy az esti kaját felejtsd el, este max natúr párolt csirkemell szeletet egyél, vagy halat, gyümölcsöt, zöldséget. Minél kevesebb szénhidrátot. Próbáld elosztani az étkezéseket 5-6 alkalomra, egyszerre csak keveset egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!