Merev bokával (bokákkal) mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon megy a telitalpas guggolás, csak ha tárcsákat teszek a sarkam alá, amúgy is merev bokákkal születtem, de 2 éve volt egy bal bokatörésem, ami után van 5%-os maradandó sérülésem, de szerintem ez gyógyítható lenne, csak a rehabilitációm sem ért sokat, milyen gyakorlatokkal javíthatnék a boká(i)m mobilitásán? Köszi előre is, 19F.2014. aug. 15. 23:54
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, az első cikkre már egyszer rábukkantam, ezek a gyakorlatok használnak akkor is vajon, ha a fentebbi helyzet áll fent? a doki azt mondta mikor ezt az 5%-ot megállapították, hogy a futást, focizást stb hanyagolnom kéne, pedig ezeket szeretem is csinálni, sőt súlyzózni még inkább, úgyhogy elkél a jó boka, futni heti 3x is szoktam mikor a "szezonja" van, de már kb. 6 hónapja fennáll a helyzet, azóta 1x voltam csak, de nyögtem is napokig utána...
2014. aug. 19. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!