Ha hétfőn futok, miért fáradtak még szerdán is az izmaim?
Figyelt kérdés
Bringázásnál ugyanez. Túrázással is.
Ha többet mozgok, akkor ugye jobban elfáradnak az izmaim. Azonban nem elég egy pihenőnap, harmad- és negyednap is még fáradtak az izmaim. Rendesen fáradtak. És nemcsak az elején, hanem sokkal kisebb a terhelhetőségem.
Az izomlázam is 3-4-5 nap alatt múlik el.
A magnéziumhiány kb. kizárva, többek között mert akkor is ilyen voltam, amikor szedtem, meg akkor is, amikor épp laborom volt és az Mg-t is nézték.
2014. aug. 3. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ilyen genetikád van, neked több idő kell. Nem vagyunk egyformák. Van aki házat örököl, van aki kevésbé jó genetikát.
2/3 anonim válasza:
Nincsenek hozzászokva az intenzív mozgáshoz. Csatlakozom az előttem szólóhoz.. ha izomlázad van, keress rá praktikákat.. ha rádolgozik az ember akkor jobb lesz, de ez a Te esetedben nem valami előnyös. Esetleg masszírozd a fájó testrészt, vagy a zuhany alatt álva váltakoztasd a hideg és a meleg víz sugarát és ezzel lazítsd az izmaidat.. esetleg jégzselé vagy spray?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen fáj.
Sokszor csak fáradt az izmom. Tehát konkrétan mintha negyvennyolc óra se lenne elég, hogy kipihenje magát az izmom.
2014. aug. 4. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!