Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sport való 'törékeny'...

Melyik sport való 'törékeny' embereknek? :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bunkó válaszolok kíméljenek !
2010. jan. 11. 20:45
 2/13 anonim válasza:

Sakkedzés :)

Na jó egy igazi: Tollaslabda (azt is lehet versenyszinten és a sok ugrálás ugyanúgy erősít, mint más sportok.)

2010. jan. 11. 20:48
 3/13 anonim válasza:
K1 ! És nemvolt bunkó ! :))
2010. jan. 11. 21:11
 4/13 anonim válasza:
már nem azért, de én pl egy olyan csapatba járok le karatézni (kőkemények az edzések) ahol velünk együtt csinálja egy 22 éves 52 kilós csaj, meg egy 13 éves kislány is, a többiek meg mind ilyen hegyomlás állatok:D de mindenkiben van annyi jóérzés, hogy nem tapossa ki a belüket, igy helyt tudnak állni az edzéseken, és nagyon jól fejlődnek mind a ketten.
2010. jan. 11. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:
nekem csak annyi bajom van, hogy könnyen törnek a csontjaim...igazából wing tsun-ra szeretnék járni, de szerintem az nekem nem lenne a legjobb...:/
2010. jan. 11. 21:30
 6/13 anonim válasza:
Szerintem tenisz, vagy futás, biciklizés, görkorizás. Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e, remélem tudtam segíteni.
2010. jan. 12. 12:12
 7/13 anonim válasza:

Bármilyen sport ami nem test-test elleni kűzdelem.

Pl.: úszás, ping-pong, búvárkodás, lovaglás.( Csak vigyázz, hogy le ne ess a lóról :D)

Remélem segítettem.

2010. jan. 12. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
atlétika, futás, tenisz, úszás, biciklizés, labdás sportok
2010. jan. 12. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg erúsíteni a csontjaidon :)sok kalcium meg ilyenek :)Am énis karatézok és ittse törnek csontok.
2010. jan. 12. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Lol, a tenisz egyáltalán nem törékenyeknek való, kikérem magamnak xD én teniszezek és ha intenziven csinálod akkor a tenisz már egyáltalán nem " enyhe " sport. Különben is a legtöbben nem is tudnak teniszezni, ha valaki nem csinálja versenyszerűen csak üti a labdát s a cél csak annyi, hogy átmenjen a hálón, akkor persze hogy könnyű. De a lényeg a technika és a pontositás a teniszben, plusz a lábmunka és egy jó partner

Szép sport, jó hobbi ! Nem akarlak lebeszélni róla, de az úszást jobban ajánlom, mert a viz nem fogja eltörni a csontjaid :D

2010. jan. 12. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!