Nem szeretnék széles hátat, és izmos karokat, de alulról szeretnék fogyni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Körte alakom van ahol eleve vékonyabb a felső test.
Most arra gondoltam hogy nem sulyzozok karra meg nem edzek hátra hanem csak aerobic meg futás biciklizés menne.
És akkor nem dolgozok felső testre mert nem akarom kiépiteniegy kicsit sem, csak alsó testrészről fogyni,
Ez jó ötlet? meg tudom ha fogyok mindenhonnan de én inkább zsirbőlszeretnék.
2014. aug. 2. 20:55
1/1 anonim válasza:
azért nem jó a terv,mert a körték akkor kezdenek el lábról fogyni,amikor a felsőtestük már etióp szintre jutott.
ezért is kell azt tenned amitől félsz,hogy amikor lepusztul a zsír a felsőtestedről,akkor ne csontok maradjanak,hanem formák,izmok,mert így lesz meg majd a szimmetria az alsótesttel a végén.
széles hátat,izmos karokat meg évek hosszú munkájával tudnál felépíteni,nem pár hónap edzegetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!