Mit gondolnátok egy olyan emberről akinek a pólójára az lenne írva?
Figyelt kérdés
Elől: Don't be afraid to fail
Hátul: No pain No gain
de nem túl nagydarab:D
2014. aug. 1. 22:26
2/12 A kérdező kommentje:
"Ne félj a kudarctól"
"Nincs szenvedés, nincs siker"
2014. aug. 1. 22:28
4/12 anonim válasza:
Attol fugg, mennyire "nem tul nagydarab"...ha egy '30 kilo vasaggyal' tipusu, akkor eleg hulyen nezne ki, de, ha az illeton latszik, hogy edz, akkor semmi gond nem lenne a poloval.
5/12 anonim válasza:
Attól függ ki venné fel ezt a pólót.
6/12 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének!
Most megyek középsuliba, átlagnál nagyobb vagyok, igaz ott én leszek a kicsi, szóval nem tudom, hogy felmerjek-e venni olyan pólót.xD
(csak párhónapja edzek)
2014. aug. 1. 22:49
7/12 anonim válasza:
Nem nézünk hülyének, de ha nemrég óta edzel, akkor nem lehetsz nagyon izmos. Nem bunkózásból írom. Én edzek 29 éve, de mégsem mondom magamra, hogy nagy lennék. :-)
8/12 A kérdező kommentje:
Átlag korombelieknél nagyobb, akik nem edzenek, úgy értem.:DD
2014. aug. 1. 22:53
10/12 anonim válasza:
Tök mindegy mi van ráírva,írásos pólót hordj edzésre,meg a külvárosba bandázni.Felnőtt férfiak nem hordanak írásos,meg összefirkált nagy márkajelzéses pólókat,legfeljebb a cigányok.Egyszínű-esetleg csíkos-hagyományos pólókat hordj a hétköznapokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!