Kell a diéta?
Figyelt kérdés
Elkezdtem futni,futópadon fèl órát max. (Mèg nemjo a lègzès technikám)
15 kg-ot szeretnèk leadni,de nekem nem megy ez a diètàzás,ètrendek. Ha elkezdem akkor álandóan ideges vagyok mert az evèst tervezgetem,amj nem jo. Mèg èhesebb is leszek. Nem elèg ha rendesen eszek mindent csak mèrtèkkel?nèha beiktathatok szènhidrátot is?
2014. júl. 28. 21:46
1/6 anonim válasza:
Kalória mínuszban tudsz fogyni. Ehhez nem ártana az étrendre is figyelni. Kevesebb ch menjen. Sokan futnak ennél jóval többet is, de ugyanúgy néznek ki évek óta. Tudod miért? Mert nem mindegy hogy mennyi kaja megy.
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor milyen ètrendet csináljak,amivel nem kell egèsznap foglalkoznom?nem szeretek egèsz nsp az evèsen gondolkozni
2014. júl. 28. 21:56
3/6 anonim válasza:
Szálkásító diéta kell, keress rá. Pl ezt is beírhatod google-ba: alapismeretek.
4/6 A kérdező kommentje:
Redben megnèzem. Köszönöm.
Az anyagcserèm is lassú szerintem....sajnos sokáig fog tartani
2014. júl. 28. 22:02
5/6 anonim válasza:
Heti 0.5-1 kg fogyás a jó ütem. Gyorsabb fogyásnál izomvesztés lesz és nem lesz jó a forma.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam...de ha megvonom a szènhidrátot,kivètel a rizst,húst eszek salátával,elvileg az is jó. Nyílván szeretnèk feszesíteni is. Túl bonyolultra nem akarom fogni. Amugy 184 cm ès 80 kg vagyok,felszedtem egy èv alatt 6-7 kg-ot.
2014. júl. 28. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!