Ha most kerek fenekem van, és elkezdek rá gyúrni, akkor is kerek lesz majd, vagy lapos és nyomi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :-) Ma belenéztem a tükörbe(máskor is szoktam, csak most jobban szemügyre vettem magam) és észre vettem, hogy egy kicsit nem ártana, ha izmosabb, feszesebb lenne a fenekem. Azonban félek, hogyha ennek nekivágok, akkor laposabb lesz és csak izmos lesz(bocsi a szóismétlésért, csak nem tudom hogy kifejezni magam) Most sincs "csúnya" fenekem, hiszen röplabdázok, de mivel ez iskolai csapat, így nyáriszünetben nincs edzés :-/
Szóval, ha még izmosabbá szeretném tenni, akkor nem lesz laposabb, vagy valami ilyesmi? :O :-)
Köszi szépen a normális válaszokat, és nem vagyok hülye, így értelmesen is lehet velem beszélni :-)
14/L
2014. júl. 20. 19:15
1/4 anonim válasza:
Az izmoktól még kerekebb lesz, nem laposabb. Akkor lenne laposabb, ha fogynál vagyis ha diétáznál mellette. De izomnöveléshez kalória pluszos étrend kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, és normális étrend mellett is(ilyenkor a konyhai, normális ételekre gondolok, nem pedig a Mc'donalds-os, illetve Kfc-s kajákra) lehet ilyen sikeres eredményt elérni? :-)
2014. júl. 20. 19:26
3/4 anonim válasza:
Ha elég fehérjét eszel (sovány húsok, tojás, túró) és megy elegendő összetett szénhidrát is, hogy kalória pluszban legyél, akkor izmosodni fogsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ! :-D
2014. júl. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!