Ha elkezdek futni, mikor kezd formásodni a combom és a fenekem?
Figyelt kérdés
170 cm, 62 kg, lány. Plötty és formátlan vagyok.2013. máj. 2. 08:01
1/9 anonim válasza:
Zsírleadáshoz jó diétával, de ahhoz, hogy formás legyen izmosodni is kellene. Erre nem a legalkalmasabb a futás. Én javaslok mellé guggolást, kitörést, ha lehet súlyterheléssel. Az izmok adják a formát.
2/9 gelazso válasza:
az is számít hány éves vagy.nem lehet tudni. legyél türelmes és kitartó. még el sem kezdted és már a siker kell?
hajrá. tervezz be 1 évet és utána se hagyd abba.
3/9 gelazso válasza:
monteznek göze sincs. 170 cm és 62 kiló. !!
4/9 anonim válasza:
miért nincs gőzöm kiskocsog? Miért szerinted lehet izmosodni kocogással? Anyádnak nincs gőze kisgyerek!
5/9 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok.
2013. máj. 2. 08:40
6/9 anonim válasza:
Sok konditerem, lábbal kinyomás sokszor, meg napi 100 guggolás futás :) fél 3 hónap kb. ha normálisan csinálod ,hogy meglátszon . :) járj kondizni:) sok sikert!:)
7/9 anonim válasza:
A kisgyereket gelazsonak írtam, nem neked kérdező.
Tök mindegy hány éves vagy, ha edzel rendesen akkor formásodsz.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ebben a kategóriában Monteznek van a legtöbb "gőze" az egészről, én személy szerint elégedett vagyok az összes válaszával! Értelmes és lényegre törő váaszok! Üdv Laci
9/9 anonim válasza:
Előbb fog megfájdulni a térded, mintsem érdemleges eredményt elérnél.
Értelmes edzés: erősítés saját testsúllyal vagy súlyzókkal. Értelmes táplálkozás: Montez biztos ír (vagy írt róla, nem olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!