Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen önvédelmi sportot...

Milyen önvédelmi sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Melyiknél jó az oktatás magyarországon is? és melyiket nem késő 15 évesen elkezdeni? Pl ilyenekre gondoltam h ninjutsu, kungfu, capuiera, stb :) a kickboxot nem szeretem :/ 15/l

2014. júl. 19. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Nem hívtál te engem még soha ninjutsuzni, de őszintén nem is szívesen mennék oda a tini ninja teknőcök közé parasztvakítást tanulni, ugyanis nem akarok lealacsonyodni a befolyásolható csőcselék szintjére!

Meg egyébként minek kell személyeskedni drága Attila! Ez nem rólam szól és nem is rólad, hanem a kérdezőkről, hogy mindenki valódi stílust tanuljon és ne pénzlehúzást!

Amúgy a helyedben 14%-al amúgy sem osztanám az agyam!

#USBORNE

2014. júl. 21. 23:47
 12/22 Ambur T. Attila ***** válasza:
61%

Ugyanmár USBORN!

Mindenki tudja, hogy van 10 kamuprofilod itt is amikkel bekattintasz a nem tetszikre a neked nem tetsző vitapartnereid ellen, utána pedig ezt próbálod meg vitaalapnak előhozni.

Nem tanulnod kéne a Ninjutsu edzésen, vagy akár csak bárhol talizhatunk, hanem megmutatni, hogy mit tudsz a szájkaratén kívül. :P

Mert most már annyit fikáztál más stílusokat itt, hogy elérkezett az idő valamit villantani is. Mert nekem úgy tűnik, hogy egész nap gép előtt vagy és edzeni bizony nem nagyon jársz sehová, csak amiket a filmekből kipattintottál, vagy más fórumokon összeolvastál azokat ollózod ide be. :)

Egy igazi troll vagy aki név meg arc nélkül szeret fikázni másokat, mert azt gondolod, hogy a szavaidnak nem lesz következménye. De igazából már kezdesz unalmas lenni. Ezért gondoltam lépjünk egyel tovább.

És tudod te is nagyon jól, hogy már hívtalak másik beszélgetéseknél, hogy gyere mutasd meg mit tudsz, mert ha annyira nagy szakértő vagy, meg 70%-od van akkor minden bizonnyal semmi perc alatt be tudod bizonyítani a ninjutsuról pl, hogy nem működik. (Mert fikázni azt nagyon szereted.) :)

2014. júl. 22. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem hívtál, ne hazudj, te anyaszomorító és ne találj ki ilyen koholt hazugságokat, ha nem tudod bizonyítani, mert az rágalomnak minősül!

Találkozni akarsz te buzernyák? Rendben, majd írj privátot, ha mersz, mert te szerintem csak itt a többiek előtt játszod a menő csávót! Szóval írj és ha lesz időm, akkor leírom a címem és gyere el hozzám, mert várlak szeretettel!

Kéne villantani valamit? Rendben, gyere el hozzám és villantok egy öklöst, amivel szétcsapom a koponyád! Nekem te hiába magyarázol, te kis ninjutsu huszár, nem fogok tőled betojni, mert te csak egy kis madár vagy! Nem én vagyok a szájkaratés, hanem te, te egysejtű! Gyere el hozzám a telepre és itt járasd azt a retkes pofádat!

#USBORNE

2014. júl. 22. 10:59
 14/22 Ambur T. Attila ***** válasza:
48%

Na erről beszélek Kedves hölgyeim és Uraim!

És ilyen emberek mernek véleményt mondani harcművészet, önvédelem témában. :D

Az életük meg ennyi, hogy hokiznak a 70%-ukra. :D

Bármelyik dojoba benézhetsz, de remélem Pesti vagy, és hozzánk jössz megmutatni, hogy nem csak szájkaratés vagy kamuprofil. :D :D :D

Nem kell bizonyítani semmit. Épp elég bizonyíték, hogy egy elmebeteg fenyegetőző majom vagy amikor valaki megmondja neked az igazságot. ;)

2014. júl. 23. 00:33
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Rendben, pusztulj, akkor ne gyere, pedig szívesen kirugdostam volna azt a lepedékes fogsorod! Ez nem fenyegetés, ugyanis tényleg megcsinálnám! Te olyan gyáva féreg vagy, hogy még privátot sem mersz írni, nem hogy eljönni hozzám sparringelni, te kis hernyó! Inkább állj be a tükör elé és mondd bele háromszor, hogy "nagyon kemény vagyok, mert ninjutsu vitéz vagyok"! Ha kész, akkor feküdj le aludni! Jó éjszakát kislányom!

#USBORNE

2014. júl. 23. 00:41
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

A #7-es válaszoló vagyok

Általában nem szeretek belefolyni vitákba.

Usborne, veled sok mindenben egyetértek, jó a felfogásod.

Engem is dühítenek a "kamu, pénzlehúzó" kókler stílusok, amiket kiemeltél. Hamis önbizalmat adnak, reális küzdelmi értékük nincs, valaki talán éppen ezen tényezők miatt leli halálát egy utcai harcban, mert WT vagy a civil krav maga edzésen beléverik, hogy ő a Terminátor.

De az az igazság, hogy ezekre a sz*rokra igencsak van kereslet, mert az emberek jórésze idegenkedik a kemény, testet igénybevevő edzésektől, ehelyett inkább lejárnak a kóklerhez, aki egy hónap alatt (természetesen csillagászati összegekért) mindenféle csiribiri fokozatot ad neki, úgy hogy az edzéseken meg sem izzad, és reális helyzetben nem működő mozdulatokat, vagyis varázslást tanul.

Ez engem is dühít.

De nincs értelme a mocskolódásnak.

Ez egy nyilvános fórum, bárki hozzászólhat. Ha inzultálnak, és úgy gondolod hogy jobb vagy a másiknál, röhögd ki és ne foglalkozz vele.

Privibe beszéljetek le egy jiyu kumitét valahol, aztán ennyi.:)

Amúgy kifejezetten örülök, hogy a leányzót nem vakította el a wing tsun, krav maga meg hasonszőrű "halálos" stílusok marketingje.

Az eskrimával GARANTÁLTAN használható tudásra fog szert tenni.

Neked pedig, "ninjutsut" gyakorló hozzászóló ajánlanám hogy próbáld ki a tudásodat egy boxoló és egy savate-os ellen.

Nem rosszból, és nem becsmérlésből mondom.

Ha megállod ellenük a helyed, akkor tényleg működőképes lehet a "ninjutsu".

2014. júl. 23. 14:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ambur T. Attila hozzászólót nem kell komolyan venni. Én anno régen voltam az ő "edzésükön", láttam a nagy Ádám jounin-mesterüket, hogy mit tud. Az a tag egy kókler, egy elvont gyökér. Egy bóvli judóból koppintott csípődobást sem tud megcsinálni. Ninjutsu pedig már Japánban sincsen. Ami van a Bujinkan-os Taijutsu, ami egy nagy szervezet, és megpróbálja tanítani a régi ninjutsu-s technikákat, azon belül is többnyire a pusztakezes részét, a taijutsut. Magyarországon is megtalálható a Bujinkan. Bohóckodnak egy kicsit bokkennel, megpróbálják a kung-fut keverni a ju-jutsuval. Eléggé eredménytelenül. :)

Nem tudnak, se ütni, se rúgni, se földharcolni. Az ilyen krav magához hasonló "kicsavarom a kést a támadó kezéből"-féle kamu varázslásokat csinálnak.

https://www.youtube.com/watch?v=MAhb0WbcgSk

Tessék itt erről az árnyékharcos mesterről egy videó, ahol oktat. Kib*szottul hatékony és persze halálos...de tényleg. :D

2014. júl. 25. 11:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Sőt itt egy másik videó. A pesti ninjutsu nagymester, nagyon híres benne volt a Viva tv-ben is. :D

https://www.youtube.com/watch?v=RPElaxxoupA

Megtanítja a nőket az önvédelemre. Marketing itt is van, azt látom, úgy mint a Mádaynál. Kár, hogy egy olyan külvárosi csávó aki valami kis helyi boksz club-ba jár le edzeni 2-3 éve, simán letépné Ádám sensei fejét és a nyakába hugyozna. :D

Na kérdező ez a kamu! Ahogy Usborne is mondta, az ilyeneket kerüld el!

Tessék női ökölvívás:

https://www.youtube.com/watch?v=NPTssaD2hGI

https://www.youtube.com/watch?v=Mlz4dyTOjX0

Ezek a csajok tudnak bunyózni. A bokszoló/judózó/BJJ-s csajok simán laposra verik a ninjutsus/karatés/wing tsunos fiúkat, ez tény.

2014. júl. 25. 11:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Pesti ninjutsu mester"

Egyszerűen fenomenális, hogy miféle alakok taníthatnak harcművészetet kis hazánkban.

Vajon ez az ember harcolt már életében?

Hogy védené egy boxoló balegyenes-jobbhorog kombinációját, egy muay thai-os combosát, egy tradicionális karatés kizami tsukiját, egy kyo-s jodan otoshi mawashi gerijét?

Egyszerűen sehogy. Ez egy bűvész, egy varázsló, kókler.

Ennyi erővel stílust alapítok én is.

Van jópár évem shotokan karatéban, jelenleg kickboxolok, el fogok menni ju jitsuzni, kobudot meg kenjutsut tanulni valahová.

Ezeket összekeverem és voilá!

Én vagyok a 30 danos soke ninjaisten egyszemélyben.

Havi tagdíj 30 000 Ft, mert hát mégiscsak a világ leghatásosabb harcművészetét tanulod.

Szemináriumok kötelezőek, félévente 60000 Ft, mert itt még a chi-vel is megtanulsz gyilkolni.

Hmmm...már csak valami hangzatos, lényegretörő stílusmegnevezés kellene.

2014. júl. 28. 12:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a jeet kune do-t ajánlom neked. A leghatásosabb és leghatékonyabb harcművészeti stílus amit legendás harcművész Bruce Lee fejlesztett ki. Ezzel a módszerrel pár másodpercen belül padlóra küldöd az ellenfeled:)
2014. aug. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!