Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen női harcművészeti/önvéd...

Milyen női harcművészeti/önvédelmi vagy ezekhez hasonló sportot ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés
14/L , hobby szinten érdekelne a dolog.Sajnos anyukám nem pártolja a ¸¸nőietlen˝ sportokat,de engem érdekelne.Olyat szeretnék tanulni,amit valamelyest videókból is el lehet sajátítani.

2012. márc. 4. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Aikidot ajánlom. Jómagam 2évig gyakoroltam. Nézz utána, de videókból semmiféleképpen nem fogod tudni megtanulni. fizess be egy edzésre, mindenhol van... A szellemed és a tested összhangba teszi, csak önvédelmet tanít, nincs benne támadás-technika. Tüzetesen nézz utána, mindenki csinálhatja, és profi is lehetsz belőle. Használd ki ellenfeled erejét saját maga ellen! Minél nagyobb és erőszakosabb, annál nagyobbat fog kapni. Erről szól....
2012. márc. 4. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs női harcművészet. Harcművészet van és pont. Videóból nem fogod megtanulni pont.
2012. márc. 4. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Wing Chun Kung Fu. Mivel 2 nő nevéhez köthető a kialakulása /Ng Mui apáca, és Yim Wing Chun/ Ez nőknek férfiaknak egyaránt ajánlott, és mindkét nem, kellőképpen tudja használni :)
2012. márc. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!