Csak késő este meg korán reggel vannak zumba órák?
Figyelt kérdés
Nézem Pesten és környékén a zumbaórákat, de legkorábban fél 8-kor érnek véget. Ezzel az a bajom, hogy rossz felénk a közlekedés és én így Pestről 10-re érnék haza, amihez nem sok kedvem van. Meg alapból olyan pocsék helyen lakunk, hogy baromi sokat kell föl gyalogolni. Nekem leginkább délután lenne jó, nem pedig este...találtam még reggel 10 kor is, de ahhoz meg túl korán kéne kelnem, szintén a pocsék közlekedés miatt. Tud valaki Pest környékén kicsit normálisabb időben zumba órát? Mondjuk ami délután 4-5 felé kezdődik?2014. júl. 16. 21:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!