Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt tudnék i 5...

Mennyi idő alatt tudnék i 5 kilót?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 159 cm és 50-55 kiló körül van a testsúlyom.Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt, milyen mozgással tudnék így lefogyni?Kb olyan egy és fél hónap alatt lehetséges?...fogyókúrán sosem gondolkoztam, soha nem is akarok tavaly nyáron már tapasztaltam, hogy mozgással sokkal könnyebb és gyorsabb lefogyni, akkor futottam, hasaztam és egy külön tornát állítottam össze magamnak.

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2014. júl. 16. 15:47
 1/3 A kérdező kommentje:
*lefogyni
2014. júl. 16. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogyni akkor lehet ha több kalóriat égetsz mint amennyit beviszel. Ehhez egy jó étrend és mozgas egyarant kell.

Neked elég annyi hogy hanyagold a lisztes,cukros dolgokat,sütit,édességet,gyorskajat és fuss heti 3-4 alkalommal. Ajanlott még tornátzni is hogy az izmaid is dolgozzanak.

Alaptudas nélkül meg ne vonj le tapasztalatokat mert lehet hogy teljesen mast veszel le mint ami történik.

A heti normalis fogyas fél/1 kiló.

2014. júl. 16. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2014. júl. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!