Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tanulhatnék meg lemenni...

Hogy tanulhatnék meg lemenni spárgába?

Figyelt kérdés
Nyújtani elég jól tudok de nagyon be vannak állva az izmaim, de szeretnék megtanulni lemenni spárgába, hogy miért azt nem tudom. F/14
2010. jan. 7. 23:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, véletlen elküldtem a kérdést... mert befagyott és mindenhova kattintgattam... és elküldte... pedig van egy tök ugyan ilyen kérdés :DD
2010. jan. 7. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
A csípőízület lazasága adottság, néhány centit lehet nyújtani, de ha nagyon sok hiányzik, akkor bele kell törődnöd, hogy sosem fogsz spárgázni. 14 évesen már letapadtak az inak, csak minimális mértékben nyújthatók. Akik tudnak spárgázni, azok már kisgyerekkorukban spontán csinálgatják. Egyszer például aludt nálunk egy ismerős hatéves kislánya, álmában kinyújtotta a feje mellett a lábát, és átkarolta. Szóval ha eddig nem ment, most már ne reménykedj!
2010. jan. 8. 00:24
 3/7 anonim válasza:
100%

Én kb 16-17 évesen tanultam meg (küzdő sportot kezdtem) és ugye nem mindegy hogy angol vagy francia spárga.

Végül is egész egyszerüen sok-soklazitással fokozatosággal (napról-napra lejebb rugózva) sikerült is, de persze lehet hogy ez nem tett jót a letapadt izmaimnak, de eddig nem tapasztaltam problémát.

2010. jan. 8. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Kérdezz meg egy csajt :) nekik könnyen megy a dolog.

A könyv is ott nyílik ki, ahol a legtöbbet használják... :DDD

2010. jan. 8. 01:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem igaz hogy ha eddig nem ment utána sem fog.

Én 25 évesen kezdtem hozzá. Sokat tornáztam és mellette erőltettem a spárgát, egyre lejjebb. Persze sok idő kell neki, nem megy olyan könnyen.

2010. jan. 8. 03:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nyújtani elég jól tudok" - ezt hogy érted?

amúgy hatékonyabb a nyújtás reggel, mivel alapból merevebb az ember.

2010. jan. 9. 18:21
 7/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy vki lemegy-e spárgába, nem korhoz van kötve! Én 2 hete kezdtem el nyújtani és nekem is elég sok kellett (13 évesen),deh minden nap nyújtottam és már csa 5 cm kell accem! Ha minden nap nyújtassz bittos menni fog!
2011. márc. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!