Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki segítsen?! Többi lent

Valaki segítsen?! Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve mert már egy ideje megszeretnék szabadulni pár kilótól, de valahogy nem akar lemenni, mert ha van idöm sportolni (1,5 éve futok) akkor sincs sok eröm meg kedvem mert dolgozom, és így mellette elég nehéz megoldani. Teljesen motiválatlan vagyok, és nem tudom mit tegyek. Néha túlzásokba esek étel tekintetében szóval teljesen kétségbe estem.. Hogyan tudnék javítani ezeken? Nem vagyok duci, nem arra utaltam, normál súlyban vagyok. A válaszokat elöre is köszönöm!

2014. júl. 8. 20:46
 1/3 anonim válasza:

hogyha normál súlyba vagy, akkor ne fogyókúrázz!

De ez csak az én véleményem...

2014. júl. 9. 08:21
 2/3 Csiß ***** válasza:
Nekem is ez volt az első gondolatom..Ha normál a súlyod akkor miért fogyóznál?Örülj neki,hogy nem vagy duci / gebe..
2014. júl. 9. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azért szeretnék mert itt -ott van még felesleg, de sportolni nincs nagyon idöm :(
2014. júl. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!