Calistenics -töl kilehet ugy nézni, mint mondjuk Marc Fitt vagy Lazar Angelov vagy kell mellé súlyzos gyakorlat is?
Én úgy gondolom, hogy ahogy az egyik ember mondhatja azt, hogy "kokszol", ugyanazzal az erővel lehet mondani azt is, hogy nem kokszol. Semelyik fél nem tudja, hiszen nem ismeri Marc Fitt-et, nincs ott vele 0-24-ben.
Kijelenteni nem lehet, hogy "a Marc Fitt esetében ez nem igaz, hogy nem kokszol".
(Ugye abban megegyezünk, hogy esetében, koksz alatt a lepucolt állapot elérését segítő anyagot értjük. Ugye nincsenek hatalmas méretei a srácnak, tehát senki nem gondolja, hogy mondjuk valamely testépítők-kedvence cuccot tol magába Fitt.)
Lehet, hogy naív vagyok, de én azt gondolom, hogy a Fitt gyerek nem nyúl "szerekhez".
Követem a pályafutását, és megismertem valamennyire az életszemléletét. Nagyon szimpatikus egyébként.
Az jött le, hogy egy workaholic a gyerek. Az év 365 napjában annak él, amit csinál, a munkájának, ami szerencsére a hobbija egyben. Na most miért ne lehetne egész évben formában valaki? Felejtsük el a nyárra "kipattintjuk magunkat, télen zabálunk, meg tömegeléskor szemetet eszünk, aztán majd lepucoljuk magunkat, blablabla" - dolgokat.
Ha te heti hat napot edzel egész évben, mellette a kajádat grammra számolod, 5 év alatt megismerted a tested (mitől zsírosodsz, mennyi a makromennyiség ha tömegelsz, ha szálkásítasz, stb,stb. Akkor igazából ezek mentén haladsz egész évben. Mitől lennél zsíros? Mitől nem lenne telt az izom?
Végülis tartanod kell az edzést-étkezést egész évben, évekig.
Ő nem versenyzik, tehát egész évben tartja a bevált dolgokat. Miért ne nézne ki akkor egész évben így?
Természetesen kell egy jó anyagcsere, kell adottság, nem kérdés, tehát az igaz, hogy nem mindenki képes erre a "szintre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!