Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan vegyem meg ezt az íjat?

Fodor Vajk kérdése:

Honnan vegyem meg ezt az íjat?

Figyelt kérdés

Azzal kezdődőtt hogy voltam íjásztáborban nem volt saját íjam ezért kaptam eggyet kölcsönbe és elhatároztam szeretnék magamnak is egy ilyet.

Ez az íj a Kassai Baranta II-es lenne 30-40 fontos,csak nem tudom hogy honnan rendeljem meg.Mert nem tudom honnan a lehet legjobb gyártásút megrendelni.

2014. jún. 26. 21:37
 1/2 anonim válasza:

Tudtommal ami Kassai íj, azt Kassai készíti. Jó íjak, működnek, nekem van egy medvém 38-as. Bár azt inkább fejlesztették van, hogy 80-as legyen, nem olyan szép karcsú.

38-as erősséget ajánják kezdőknek, szerintem ne ragadj le a Kassai íjnál. Nézd meg mi a kínálat. Én most szkíta íjra vágyom egy ideje, az szép íj. Kecses, szarvatlan.

2014. júl. 9. 23:34
 2/2 anonim válasza:
A Kassai íjakat már régen nem Lajos készíti, hanem egy manufaktúra, szinte ipari méretekben. Mindegyik általánosan elérhető és olcsó darab üvegszálas szerkezetű. Szinte minden íjász bolt forgalmazza ezeket, bármelyiket megkeresed tudnak segíteni, akár rendelésre is meghozzák. Meg tudod adni a típust, színt, erőt, és még néhány paramétert, van a neten olyan oldal is ahol össze tudod állítani az igényeket és olyat gyártanak alap áron.
2014. júl. 14. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!