Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha túl erős íjat vettem,...

Parkour07 kérdése:

Ha túl erős íjat vettem, hogyan erősödjek hozzá?

Figyelt kérdés
Amikor vettem akkor még nem tudtam, hogyan kell íjat választani. Akitől vettem (használtan) annak 2 íja volt. Egy 33 és egy 44 fontos, tehát eleve nem is volt sok választásom, én a 44 fontosat vettem meg. Nem azért, hogy macsóskodjak csak nem értettem hozzá. Gondoltam hosszútávra jobb ha erősebbet veszek, mert ha a gyengébbet veszem meg előbb utóbb úgyis erősebb kell és én nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy több íjat is vegyek(ezért is vettem használtan, mert így olcsóbb volt). Ezért választottam az erősebbet, meg szerintem a 33 fontos amúgy is túl gyenge lett volna hozzám. Csak attól is hozzáerősödök, hogy lövök vele vagy van vmi erősítő gyakorlat ami jó erre a céra? Köszi a válaszokat!
2014. máj. 24. 19:03
 1/1 anonim válasza:
Én egyszerűen csak edzettem és megszoktam, megerősödtem hozzá. Jó mondjuk nálam adjuk lejjebb én lány vagyok én 30-ast használok, de mikor elkezdtem akkor gyenge voltam hozzá. Mostmár elvagyok vele.
2014. máj. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!