Brazil Butt Lift edzés?
JÓ eredményt súlyzós edzéssel és étrenddel lehet elérnő.
"Popsiprogramok" százait találták már ki nőknek amik aztán mind mentek a szemétbe. Hiába akasztanak rá bármilyen flancos nevet,a biológiát nem tudják felülírni.
Terhelés kell és tápanyag.
Felejtsd már el ezt a "tornát"
Vagy súlyzós edzés vagy saját testsúlyos. Ha az utóbbi megoldható akkor a Fegyencedzés című könyvnek nézz utána.
A fenék akkor lesz formás ha izom van rajta. A tornák nem terhelik meg annyira hogy nőjön..
Megnyugtatlak,nem fog pár hét alatt meglátszani.
Ezt olvasd el,én nem fogok neked ide könyvet írni. Ebben benne vannak az alapok.
Szia!
Szerintem próbáld ki az nem árt ha csinálod feszesebb lesz.De ha alapból lapos a feneked nem tudom csak a szike segíthet.Vagy ha sok csokit eszel rámegy a fenekedre a zsír esetleg,de ez alkat függő.
Nekem alapból kerek brazíl fenekem van nem tudok vele mit csinálni nem edzem különösebben annyi hogy sokat lépcsőzöm és biciglizem de ha nem tenném akkor is kifelé álló lenne ez alkat függő..
de youtubon vannak vidik azokat csinálhatod. :)
Ne írjal mar hülyeségeket utolsó.
"Ha alapból lapos a feneked csak a szike segíthet"
Legalabb a hülyeségeidet ne terjeszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!