Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Brazil Butt Lift edzés?

Brazil Butt Lift edzés?

Figyelt kérdés
Tényleg van alakformáló hatása? És nem csak fenékre? Ezenkívül még azt szeretném kérdezni ,hogy ha esetleg másik tornavideós edzésterv mellé szeretném használni csak magamnak összeválogatva a gyakorlatokat az alakom szerint magam álltal kitalált ismétlés számmal elérhetek még jobb eredményt?
2014. jún. 24. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:

JÓ eredményt súlyzós edzéssel és étrenddel lehet elérnő.

"Popsiprogramok" százait találták már ki nőknek amik aztán mind mentek a szemétbe. Hiába akasztanak rá bármilyen flancos nevet,a biológiát nem tudják felülírni.

Terhelés kell és tápanyag.

2014. jún. 24. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen külön tornák összeállításával érhetnék el látványosabb eredményt comb és far terén ha már kardio edzésem megvan? Nem arra megyek hogy minnél hamarabb látszódjon csak tényleg fejlődni szeretnék. És esetleg étrendet hogy állítsak össze nem vagyok túlsúlyos csak keveset szeretnék fogyni plusz izmosodni.
2014. jún. 24. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Felejtsd már el ezt a "tornát"

Vagy súlyzós edzés vagy saját testsúlyos. Ha az utóbbi megoldható akkor a Fegyencedzés című könyvnek nézz utána.

A fenék akkor lesz formás ha izom van rajta. A tornák nem terhelik meg annyira hogy nőjön..

Megnyugtatlak,nem fog pár hét alatt meglátszani.

Ezt olvasd el,én nem fogok neked ide könyvet írni. Ebben benne vannak az alapok.

[link]

2014. jún. 24. 22:41
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Szerintem próbáld ki az nem árt ha csinálod feszesebb lesz.De ha alapból lapos a feneked nem tudom csak a szike segíthet.Vagy ha sok csokit eszel rámegy a fenekedre a zsír esetleg,de ez alkat függő.

Nekem alapból kerek brazíl fenekem van nem tudok vele mit csinálni nem edzem különösebben annyi hogy sokat lépcsőzöm és biciglizem de ha nem tenném akkor is kifelé álló lenne ez alkat függő..

de youtubon vannak vidik azokat csinálhatod. :)

2014. jún. 26. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne írjal mar hülyeségeket utolsó.

"Ha alapból lapos a feneked csak a szike segíthet"

Legalabb a hülyeségeidet ne terjeszd.

2014. jún. 26. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nincs lapos fenekem csak olyan semmilyen jelenleg: D nekem széles a csípőm mert "körte alkatú" vagyok.
2014. jún. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!