Lehet, hogy buta kérdés, akkor bocsi, de futás közben lehet inni cukros vizet?
Figyelt kérdés
2 hete kezdtem el esténként futni járni heti négyszer, viszont állandóan rosszul leszek, megszédülök. Általában 8-kor megyek, szóval a legutolsó étkezésem az fél7 körül van, szóval nem az éhség az oka. Utána olvastam, hogy sokan ilyenkor visznek magukkal kockacukrot vagy szőlőcukrot, nekünk jelenleg nincs otthon egyik sem, ezért gondoltam, hogy mi van, ha kiváltom cukros vízzel?2014. jún. 24. 17:57
1/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy a cukor a megoldás, előtte mennyit sportoltál? Ha semennyit akkor először is a szervezetnek hozzá kell szoknia a terheléshez. Energiát egyébként ad az asztali cukor is, de nem javaslom.
2/4 aikiboxer válasza:
Nem vagyok szakértő, de ennek több oka is lehet, nem biztos, hogy cukorral kell megoldani. Egyébként izotónikus italt isznak, amit magad is tudsz csinálni: 50% gyümölcslé, 50% víz és egy csipet só. Vagy veszel Isostart.
Amúgy a szédülés sok minden mástól is lehet, például dehidratált vagy (keveset iszol nap közben) stb.
3/4 anonim válasza:
Lehet inni.
Viszont ha "állandóan rosszul leszel", akkor érdemes lenne megnézetned magad a háziorvosnál, kérni egy (terheléses) EKG-vizsgálatot.
4/4 anonim válasza:
Mi vagy Te, a Bogár a Men in black-ből? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!