Az jó, ha az ember fut reggelente?
Ha igen, soroljátok fel légyszi, mi minden jó származik belőle.
Azt tervezem, hogy a jövőben futni fogok reggelente suli előtt (16/f). Egyszer már kipróbáltam pár hete. Felkeltem reggel 5 előtt, futottam kb 4km-t. Mindez jó is lett volna, csak olyan tempóban futottam, hogy utána rosszul lettem, meg minden... alig tudtam elindulni a suliba.
Mennyit fussak kb. reggelente? Mennyi időt szánjak rá? Általában későn fekszem, szóval nem lenne túl jó nagyon korán kelni, mert akkor fáradt lennék a suliban, és nem tudnék oda figyelni. +reggel szoktam fürdeni is, időnként még reggelizem is... szóval még másra is kell, hogy jusson reggel idő.
Szóval mennyi ideig fussak, mennyit fussak?
Ha így reggelente futok akkor energikusabb leszek + jobban észnél leszek a suliban?
inkább melyik napszakban szoktatok futni :)
hát az a fontos, hogy mindenképp reggelizz előtte, de ha nem szeretsz korán kelni, nem biztos hogy olyan ragyogó ötlet reggel futni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!