Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az jó, ha az ember fut reggele...

Az jó, ha az ember fut reggelente?

Figyelt kérdés

Ha igen, soroljátok fel légyszi, mi minden jó származik belőle.

Azt tervezem, hogy a jövőben futni fogok reggelente suli előtt (16/f). Egyszer már kipróbáltam pár hete. Felkeltem reggel 5 előtt, futottam kb 4km-t. Mindez jó is lett volna, csak olyan tempóban futottam, hogy utána rosszul lettem, meg minden... alig tudtam elindulni a suliba.

Mennyit fussak kb. reggelente? Mennyi időt szánjak rá? Általában későn fekszem, szóval nem lenne túl jó nagyon korán kelni, mert akkor fáradt lennék a suliban, és nem tudnék oda figyelni. +reggel szoktam fürdeni is, időnként még reggelizem is... szóval még másra is kell, hogy jusson reggel idő.

Szóval mennyi ideig fussak, mennyit fussak?

Ha így reggelente futok akkor energikusabb leszek + jobban észnél leszek a suliban?

2010. jan. 3. 21:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Ti melyik napszakban futtok? (futtok?! ez így értelmes? bocs, ha nem... csak hogy tanuljak a hibámból, leírnátok légyszi helyesen, ha így nem jó...)
2010. jan. 3. 21:28
 2/3 anonim válasza:
100%

inkább melyik napszakban szoktatok futni :)

hát az a fontos, hogy mindenképp reggelizz előtte, de ha nem szeretsz korán kelni, nem biztos hogy olyan ragyogó ötlet reggel futni...

2010. jan. 3. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
nem lenne gond a korán kelés, csak így gond, hogy nem tudok eleget aludni + 0.-k órák stb... akkor inkább valami későbbi időpontot keressek?
2010. jan. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!