Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Focihoz tömegnövelő?

Focihoz tömegnövelő?

Figyelt kérdés

Szeretnék kicsit hízni, jelenleg 60kg vagyok és 13 éve focizom, és ezért nem szeretnék nekiállni kondizni, mert akkor kötött lesznek az izmaim és nehezebben mozgok vagyis futok. Nos kicsit hizni szeretnék, ehez kellene nekem valani megfelelő étrend , ha lehet akkor táplálékiegészítők nélkül, de akár mehet azzal is.

Léccive segítsetek, küldhetnétek hogy milyen lenne a megfelelő.

18/F

2014. jún. 17. 23:23
 1/5 tkodit ***** válasza:
mehet tömegnövelő étrend, de ha az izmok nem kapnak megfelelő terhelést, akkor a kalóriapluszból csak zsírréteg lesz, az meg nem jó semmire. A kondizástól meg akkor leszel "kötött", ha magadra szedsz 20 kiló izmot, miközben egy percet nem nyújtasz, és a focit is abbahagyod. De ez egyrészt sok év, másrészt nem hiszem, hogy ilyen hülye lennél :D
2014. jún. 17. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
és ez hogy van? az a gond h ehez nem nagyon értek + otthon akarok csak edzeni
2014. jún. 17. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
szóval az izmoktól nehezebben fogsz mozogni de zsírt akarsz magadra pakolni? fuck logic
2014. jún. 18. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:
kicsit több legyen rajtam a súly és abból épiteni, kicsit vastagabb legyek, max olyan 70-75 kg-ig akarom.
2014. jún. 18. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kondizhatsz.Én is focizom,s mellette kondizom is,igaz nem viszem annyira túlzásba,de 16 évesen 65 kilóval,181 centisen szerintem teljesen jó.Úgyhogy kondizhatsz,de mértékkel.Egyébként itt sok hasznos infó van: [link]
2014. júl. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!