Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Taekwondo vagy BJJ Aikido mellé?

Taekwondo vagy BJJ Aikido mellé?

Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok, 175 cm magas és szeretnék aikido mellé valamilyen nem lágy harcművészetet, vagy küzdősportot "tanulni". A célom igazából a megerősödés lenne, ugye ez inkább a BJJ tanulás mellett szólna, viszont merev vagyok, ezért jó lenne Taekwondozni a magas rúgások elsajátításáért. UI.: Nagyon tetszenek a TWD-s tornádo rúgások, meg amiket pár év után tanulnak ilyen tigrisbukfencek, majd szaltó és abból rúgás. Igaz nem annyira hatékony, de jól néz ki.

2014. jún. 17. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
azért a csapat nevét leírhatod, hogy mittudomén Mucsajröcsögei Mókus Atlétikai Klub
2014. jún. 18. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:

A klubunk neve Börzsöny MMA és K1 Egyesület! Parancsolj, itt van, de ennél többet ne várj, hogy leírjak, mert nem fogok kiadni címeket és pontos neveket!

#USBORNE

2014. jún. 18. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
ennyi is elég. kösz.
2014. jún. 18. 23:18
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Van egy hvim-es és gárdista cimborám Verőcén, aki amatőr mma versenyeken szokott indulni, felhívtam, nem is hallotta, hogy ilyen nevű egyesület lenne e a környéken.
2014. jún. 19. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Verőce ott van Vác mellett, így tőlem vagy 40 kilométerre helyezkedik el, úgyhogy nem hinném hogy a drága haverod a környékemen lenne!

Ezért nem akartam soha konkrétumokat írni, mert tudtam hogy a sok rosszakaró csicska majd kitalál mindenféle baromságot, meggyanusít és próbál kiszúrni velem, de ez nem fog menni gyökerek!

#USBORNE

2014. jún. 19. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Isten biz, nem volt ilyen szándékom! Csak ha megyek majd a szigetre (gyengébbeknek: Magyar Sziget) akkor elmegyek a barátomék edzésére, és pont beszéltem vele, rákérdeztem. Bocs ha esetleg felhúztalak, nem állt szándékomba.
2014. jún. 19. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem húztál fel, ez "beszólásom" nem neked lett címezve! Már mondtam, hogy nem akarok veled rosszban lenni, mert nincsenek köztünk komoly ellentétek, de kérlek ne próbálj/próbáljatok neg ilyen dolgokkal bekóstolni, hogy "felhívtam a spanom, aki ott lakik Mucsaröcsögén és nem is hallott az egyesületetekről", mert ez nem fair dolog és még rágalom is!

#USBORNE

2014. jún. 19. 13:25
 18/18 anonim válasza:
Én is taekwondozok. Amire te gondolsz, a "nyögdécselés", az a kihap, amit mindig kell csinálni, mindegy, hogy formaversenyen, vagy küzdőn vagy, mert ez egy légzőtechnika...Az edzésen pedig nem fognak szétrúgni, hiszen a kezdőknek még semi-contact, azaz érintés nélküli harc van, versenyen is. A sport lényege ugye nem az, hogy nyújtsunk egész edzésen, de lényeges lehet a lazaság! Én imádom, és egy kicsit előnyben vagyok, mert kiskoromban jártam tornára, és rendesen kinyúltam! ;)És még annyi, hogy mindegy, melyik ágat választod, a kihap és forma mindenképp lesz benne, de nálunk is vannak olyanok, akik csak küzdőversenyre járnak, és akik csak formára (pl. én:) )Remélem, tudtam segíteni! :)
2014. jún. 23. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!