Taekwondo vagy BJJ Aikido mellé?
A klubunk neve Börzsöny MMA és K1 Egyesület! Parancsolj, itt van, de ennél többet ne várj, hogy leírjak, mert nem fogok kiadni címeket és pontos neveket!
#USBORNE
Verőce ott van Vác mellett, így tőlem vagy 40 kilométerre helyezkedik el, úgyhogy nem hinném hogy a drága haverod a környékemen lenne!
Ezért nem akartam soha konkrétumokat írni, mert tudtam hogy a sok rosszakaró csicska majd kitalál mindenféle baromságot, meggyanusít és próbál kiszúrni velem, de ez nem fog menni gyökerek!
#USBORNE
Nem húztál fel, ez "beszólásom" nem neked lett címezve! Már mondtam, hogy nem akarok veled rosszban lenni, mert nincsenek köztünk komoly ellentétek, de kérlek ne próbálj/próbáljatok neg ilyen dolgokkal bekóstolni, hogy "felhívtam a spanom, aki ott lakik Mucsaröcsögén és nem is hallott az egyesületetekről", mert ez nem fair dolog és még rágalom is!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!