Mik a boxolás előnyei?
Figyelt kérdés
Most nyáron járni szeretnék,hogy kicsit feszesedjek,izmosodjak.Szerintetek csak a felsőtestet ''mozgatja'' meg,a lábakat nem?Ha nem akkor szerintetek elég lesz a futás,guggolás?2014. jún. 17. 13:15
2/8 A kérdező kommentje:
Nem inkább én verném el őket?Amúgy meg nem járnék versenyekre,csak edzenék.Nagyon okos vagy,Idiótó!
2014. jún. 17. 13:27
3/8 anonim válasza:
Szebb lesz alakod. A labadra viszont edzhetsz külön is.
Ezenkívül javulnak a reflexeid,tartasod,önbizalmat szerzel.
De! Hobbiszinten boxszal nem fogod tudni magad megvèdeni. Egyszerűen nőként sose leszel olyan erős felsőtestre.. Inkább valami rúgós sportot javasolnék mert az alteste a lanyoknak genetikailag erősebb.
4/8 anonim válasza:
Ha formásodni akarsz ahhoz étrend kell és súlyzós edzés, a bokszolók akiket látsz és jó izmos alakjuk van azok is súlyzóznak vagy csinálnak valami más edzést még mellé.
Amúgy meg azért jó mert szórakoztató és megtanulsz ütni.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Úgy jó lesz,ha egyik nap boxolok,más nap meg valami 'lábas' sportot űzök?Tudsz ajánlani egyet?
2014. jún. 17. 14:09
6/8 anonim válasza:
felesleges "lábas" sportot űzni mellé elég jól megedzi a box is, viszont ha rúgni akarsz megtanulni akkor ott van a savate, taekwondo, kickbox, thaibox
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már csak egy kérdésem van:ugye nem leszek izomagy?Mert én csak feszesíteni akarok...és a kezemen egy pici izmot.
2014. jún. 18. 09:04
8/8 anonim válasza:
Erre csak azt tudom valaszolni:
TE az interneten kívül lattál egyáltalán valaha túl izmos nőt? Nem hinném..
Pedig nem csak neked jut eszedbe sportolni.
Úgyhogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!