Mennyit fussak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, lány. 55kg voltam. Kb 2hónapja oda figyelek az étkezésre. Keveset eszek és lehetőleg hanyagolom a kenyeret és az édességeket. Ezzel fogytam pár kilót, de nem látványosan. Most vagyok 51kg. Szeretnék még leadni 5-10kg-t. Minél hamarabb.(olyan alakot szeretnék mint Bella Thorne-nak..Ő kb hány kg?) Mennyit kell ehhez futnom naponta, hogy kb 1 hónap alatt lemenjen? Vagy egyáltalán lehetséges ez, hogy 1 hónap alatt fogyjak mondjuk 7kg-t futással és odafigyeléssel a kajára?2014. jún. 16. 14:05
1/4 anonim válasza:
Nem jó sokat fogyni. Egy hétre kb 0.5-1 kg az amire számolhatsz és zsír is. Ennél több fogyás esetén izmot is fogsz veszíteni. Nem csak futni kellene, hanem erősíteni is,hiszen az izmok adják a formádat majd. Nem ismerem akit írtál de ne másokhoz hasonlítgasd magad. Sose lesz egy másik emberéhez alakod. Ráadásul egy jó etrendet is választani kellene amibe a fehérjéket és a többi fontos tápanyagot is beviszed.
2/4 anonim válasza:
40 kg akarsz lenni? Ne haragudj, de szerintem ez nagyon kevés.
3/4 anonim válasza:
tehát mint Bella Thorne, elől deszka hátul léc, nulla fizikum, semmi forma... ehhez ne fuss, egyáltalán ne mozogj semmit, és egyél nagyon nagyon keveset.
4/4 A kérdező kommentje:
Legalább őt nem csak a melle és a segge miatt szeretik..
2014. jún. 17. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!