Ez jó eddzésnek? (Többilent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, a nevelőapám nem alar terembe engedni, mert szerinte ott szteroidoznek stb. De azt mondta, hogy otthon eddzhetek, vennék fekpadot, 2 db kétkezes súlyzót elég sok súllyal(bővíthető), és ezzel tudnék tárogatni, mellről nyomni, bicepszezni, tricepszezni, hátazni meg vállazni. Szerintetek ezeket ha csinálom jó lenne?2014. jún. 15. 21:56
2/9 A kérdező kommentje:
De van, bocs azt kihagytam, guggolni tudok ha veszek rudat + súlyokat
2014. jún. 15. 22:00
3/9 anonim válasza:
Még szép, hogy jó lenne de a terem továbbra is egyszerűbb megoldás, nem?
4/9 anonim válasza:
Jó lenne, de a termekben sem mindenki koxol.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal egyszerűbb, de nem enged nevelőapám, nem érti meg, hogy a tápkiegek nem szteroidok, hiába mutattam neki videót stb., és már 4 hónapja járok terembe, de nem alarom kockáztatni, hogy rájöjjön,mert eddig rajta kívül kb. az összes ismerősöm mondta, hogy látszik, hogy eddzek, egy idő után neki is feltűnne, ezért inkább eddzek otthon, csak valahogy meg tudjam oldani!Egyébként köszi a válaszotokat!
2014. jún. 15. 22:07
6/9 anonim válasza:
ha annyi pénzed van, hogy ezeket meg tudnád venni, nem lenne egyszerűbb sunyiban járni terembe?
7/9 anonim válasza:
aki ilyen hülye, annak megcsinálaz minden másnap 30 fekvőtámaszt a szeme láttára meg 40 felülést, aztán elhiszi neked, hogy azért izmosodsz... közben meg nyugodtan járhatsz terembe edzeni sunyiban.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt csinalom 4 hónapja, csak nehogy rájöjjön, azt se tudja, hogy tápkieget használok!
2014. jún. 15. 22:11
9/9 anonim válasza:
Tápkieget sem muszály használni, én sem használok. Bár meggyőzni egy olyan embert ezekről az egész dolgokról ami neked is a gondod, az szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!